Skip to main content

Nyhet! Comfort-serien

I løpet av de siste årene har vi sett at våre kunder stadig vil ha bedre komfort i brakkene sine. I den forbindelse har vi utviklet en egen serie som tar brukeropplevelsen og komfortnivået til nye høyder. Og det til en fornuftig prislapp.

Forbrenningstoalett eller WC

Alle modellene i Comfort-serien vil være avhengig av strøm som energikilde, men ikke nødvendigvis trykkvann. I modellene som ikke har tilkobling for vann vil det bli levert forbrenningstoalett i toalettrommet. Dette er en renslig og luktfri toalettløsning stadig flere av våre kunder velger framfor et tradisjonelt tanktoalett. I brakkene med tilkobling for vann leveres ordinært vannklosett med eller uten kvern.

Flere vinduer og gråe innervegger

Uansett om du skal inn i arbeidsbrakken for å jobbe over tid eller spise lunsjen din har trivsel mye å si. Smakfulle omgivelser og godt med utsyn og dagslys bidra til dette. Derfor er alle brakkene i Comfort-serien utstyrt med et eller flere ekstra vinduer. I tillegg leveres én eller flere innervegger i grått for å bryte opp med det hvite.

Utvidet kjøkkenløsning

Et lite kjøkken i en mindre spisebrakke er noe du garantert vil sette pris på. Alle våre Comfort-spisebrakkemodeller er utstyrt med en kjøkkenbenk med under- og overskap. Velger du utgaven med trykkvann får du i tillegg en nedfelt vaskekum samt blandebatteri. På de største boligbrakkene våre leverer vi med et fullverdig kjøkken.

Spisebrakke

Boligbrakke