Skip to main content

Litt om Arnpro

Arnpro er Norges ledende produsent og leverandør av mobile arbeidsbrakker.

Arnpro mobile arbeidsbrakker er produsert i egne lokaler på Dale i Hordaland av mennesker for mennesker. Etter oppstarten i 2001 har vi vokst jevnt og trutt og vi er i dag ca. 30 ansatte i et komplett og moderne produksjonsanlegg. Vi har alltid spisebrakker og toalettkabiner på lager med forsendelser hver eneste uke over hele landet. Fortrinnsvis på bil i Sør-Norge og med båt i Nord-Norge.

Vi tar kvalitets- og miljøpolitikk på alvor

Kjøper du en Arnpro arbeidsbrakke skal du vite at den er et resultat av et sterkt fokus på kvalitet og miljø. Et kompetent og kvalifisert personell jobber derfor hver eneste dag for å sikre at vår produksjon opererer i tråd med gjeldene krav til kvalitetsstyring ISO-9001 og miljøledelse ISO-14001. I så måte skal du som kunde være trygg på at du ikke bare får et produkt av ypperste kvalitet, men at det har blitt produsert med de beste hensyn overfor omgivelsene gjennom hele verdikjeden.

Sirkulærøkonomi -bærekraft i praksis

Høy kvalitet og slitesterke materialer sikrer lang levetid på våre produkter. Vi er derfor stolte av å kunne skilte med at en Arnpro mobil arbeidsbrakke ikke er en forbruksvare med et kort tidsvindu, men et produkt som vil tjene sitt formål langt utover garantitiden. Videre er vi bevisste på å bruke det meste av kapp og overskuddsmateriell til mindre byggeklosser og elementer i produktene våre. Dette resulterer i så lite restavfall som overhodet mulig. Det er tross alt summen av tiltak, både små og store, som bidrar til best mulig bærekraft. Og det er sirkulærøkonomi i praksis.

Trivsel og arbeidsmiljø

Ved å legge til rette for at våre ansatte har det hyggelig på jobb i trivelige, tilpassede og sikre omgivelser, tror vi at det kommer et bedre sluttprodukt ut i den andre enden. Vi bruker en stor del av livet vårt på nettopp arbeidsplassen, noe som gjør det viktig å trives med egne arbeidsoppgaver, kollegaer og omgivelsene. Ved å se, lytte, lære og vise respekt overfor hverandre, tror vi det skapes stor verdi i alle ledd, noe som kanskje er selve definisjonen på en god arbeidsplass. Og det jobber vi hardt for å oppnå hver eneste dag.

Litt om brakkene våre

Våre mobile arbeidsbrakker er solid bygget og tilpasset for å tåle det nordiske klima. De er også meget lette, noe som gjør de fleksible for transport langs veien eller med helikopterfrakt.

Vi tilbyr hele 5 års garanti på alle våre egenproduserte arbeidsbrakker og toalettkabiner.

“Vi legger til rette for økt trivsel og effektivitet på arbeidsplassen”

Roger ArnesenDaglig leder
Trygghet og forutsigbarhet

Velger du en Arnpro mobil arbeidsbrakke skal du være trygg på at du får mye mer enn bare en arbeidsbrakke av topp kvalitet. En av fordelene med å være en norsk produsent er den korte signalveien og raske responstiden vi kan tilby. Dette være seg alt fra konkrete produktspørsmål til forsendelser av reservedeler og avhjelp om uhellet skulle være ute.

Selve konstruksjonen
 • Egenproduserte sandwichelementer med glassfiber på begge sider og en kjerne av ekstrudert polystyren (XPS)
 • Takene er buet i helstøpt glassfiber med integrerte takrenner
 • Vinduene er i PVC og herdet termoglass
 • Dørene er solid konstruert uten kuldebroer for å forhindre kondens
 • Slitesterk og sklisikker gulvstruktur
 • Elokserte aluminiumprofiler
Understellet
 • Kraftig galvanisert chassis
 • Gummifjærede aksler med påløpsbrems
 • Solide støttebein
 • Lys og bremser som oppfyller kjøretøyforskriftene
 • Hjul levert med helårsdekk