Skip to main content

Personvernerklæring for Arnpro sin forretningsdrift

Arnpro AS er en seriøs bedrift som tar vårt ansvar som lovlig virksomhet på alvor. Vi er opptatt av sunn og bærekraftig drift. Vi fokuserer på kvalitet og kundevennlighet.

Slik vi ser det er det bra at du har valgt å besøke nettstedet vårt, arnpro.no. Her på nettstedet finner du nyttig informasjon om oss og de mobile arbeidsbrakkene som vi bygger på oppdrag for våre kunder.

Som et ledd i vårt ønske om å yte deg best mulig service, samler vi inn info om deg når du tar kontakt for å få vite mer om pris på vognene som vi bygger. Vår erfaring er at god dialog gir fornøyde kunder. Her benytter vi både telefon og epost.

Dialogen er personlig, også når vi kommuniserer med store virksomheter. Derfor trenger vi info om hvem du er (navn), hvordan vi kan nå deg (epost og telefonnr.), samt hvem du representerer (firma).

Her er vår forpliktelse overfor deg som kunde
når det gjelder å ivareta ditt personvern:

 1. Ansvarlig behandling:
  Arnpro samler kun inn person-info som er relevant for god dialog med kunden. Den øverste ansvarlige for innsamling, bruk og lagring av denne informasjonen er daglig leder.
  I den daglige driften er det våre salgsmedarbeidere som har ansvaret for sikker lagring og bruk av din kontaktinfo.
  • Arnpro deler ikke opplysningene du gir oss med uvedkommende.
 2. Grunnen til at vi ber om din kontaktinfo er for å yte best mulig service: 
  Vi trenger din epostadresse for å kunne sende deg informasjon. • Og om det er noe som trenger avklaring eller oppfølging er telefonen det beste verktøyet.
  • For at vi skal kunne yte god og personlig service sier det seg selv at navnet ditt er viktig. • Dernest er det viktig for oss hvilket firma du jobber i, med tanke på å kunne gi råd som er tilpasset bransje og tiltenkt bruk av de mobile arbeidsbrakkene som vi produserer.
 3. For å kunne lagre og benytte din kontaktinfo trenger vi først ditt samtykke:
  Du gir ditt samtykke når du gjør det frivillig, uttrykkelig og du er behørig informert om hva det innebærer.
  • Frivillig: For å benytte våre tjenester er det en forutsetning at vi kan ha en god dialog. Ved å godta vår personvernerklæring bekrefter du at din kontaktinfo er gitt uten tvang fordi du ønsker å få mer info fra oss enn det som er tilgjengelig på nettsiden.
 • Uttrykkelig: Du må selv gjøre en aktiv handling for å gi oss din kontakt-info. Det gjør du ved å skrive inn navn, telefonnr., epostadresse og firmanavn.
  Informert: Denne personvernerklæringen gir den informasjon som er pålagt iht. Personvernloven og oppfyller EUs GDPR (personverndirektiv) som er innlemmet i norske lover og forskrifter. Når du skriver en melding og sender den til oss ved å trykke på «Send melding»-knappen, så forutsetter vi at du har den info du trenger for å ha tillit til at vi tar godt vare på din kontaktinfo.
 1. Lagring og bruk av din kontakt-info:
  Innledende fase: Arnpro benytter en sikker nettløsning. Det ser du ved at adressen begynner med «https:» og der er en synlig hengelås. Fra nettsiden for kontakt sendes meldingen din til Arnpro sitt Postmottak. Informasjonen lagres der i det som kallers for en asp-løsning. Det vil si at det er en lukket og sikker nettsky-løsning. Ingen utenforstående har adgang til din kontaktinfo. Den brukes kun i den videre dialogen med deg, via telefon og/eller epost.• Tilbuds- og ordrefasen: Dersom du ber om et tilbud fra Arnpro på mulig levering av en mobil arbeidsbrakke, endres status på kommunikasjonen. Da har Arnpro plikt i følge Regnskapsloven til å registere, føre og lagre relevant data i vårt økonomisystem, levert av UniMicro AS. Dette skjer også i asp-løsningen, med den samme høge sikkerheten. Her er vi i henhold til Bokføringsforskriften pliktig til å lagre person-info og bedrifts-info og lagre den i minimum 3 år.• Leverings- og oppfølgingsfasen: Arnpro yter, som enste leverandør i Norge av mobile arbeidsbrakker, hele 5 år garanti på vognene vi produserer og leverer. Det sier seg selv at vi trenger å bevare person- og bedrifts-info knyttet til vårt garantiansvar i denne perioden. Og dersom kunden bestiller flere vogner over flere år, tar vi vare på person- og bedrifts-info over lengre tid.• Endring eller sletting av person-info: Det er selvsagt mulig å endre og oppdatere person-info. Og i noen tilfeller vil det også være aktuelt å slette person-info. Det vil da være tale om info knyttet til deg som person, som navn, telefonnr. og/eller epostadresse. Vi forbeholder oss retten til å beholde firmanavn i vårt register. Det er fordi vi har behov for kunne levere reservedeler til mobile arbeidsbrakker også etter at garantitiden er omme. Vognene og brakkene som vi leverer har lang levetid fordi de er bygget med omhu og med høg yrkes-stolthet. Vi vil at kundene skal komme tilbake, ikke vognene. Derfor ønsker vi å ha et så godt som mulig kundekartotek med oppdaterte og korrekt info/data. For oss er det selvsagt at du som kunde kan få innsyn i person-info som vi har lagret om deg.
 2. Ta gjerne kontakt med oss for mer info om våre tjenester og vår behandling av person-info. Bruk gjerne dialogboksen på nettstedet vårt (https://arnpro.no/kontakt-oss/) eller send oss epost – post@arnpro.no eller ring til oss – 56 53 00 60.
  Arnpro er Norges ledende produsent og leverandør av mobile arbeidsbrakker. Det forplikter. Vi er opptatt av vårt ansvar som samfunnsaktør. De mobile arbeiesbrakken vi leverer bidrar til bedre HMS og i mange tilfeller til bedre økonomi for våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer.
Cookies
Google Analytics samler inn avidentifisert informasjon (informasjon som ikke kan spores til en enkeltperson) om besøkende på vår nettside. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Google Analytics
Dataen hjelper Arnpro med å sette opp remarketing, samt gir Arnpro nødvendige tall på hvordan vi kan forbedre www.arnpro.no og drive strategisk markedsføring.
Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her
Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her