Skip to main content

Nyhet! Sammenleggbar toalettkabin

Oppussing og rehabilitering av større leilighetskomplekser har banet vei for utviklingen av vår sammenleggbare kabin. Det trengs ikke noe verktøy og kabinen settes sammen på kun to minutter.

Bestill her

Lett å transportere – enda enklere å sette opp

Ettersom alle flater er basert på våre egenproduserte sandwichpaneler veier de lite og er enkle å transportere på f. eks en henger. Bær så elementene én for én innendørs eller heis de opp fra bakkeplan til egnet balkong. Kabinen settes sammen av to mann uten verktøy på under to minutter.

Smarte tilvalgspakker

  • Strømpakke. Om ønskelig kan du får den ene bakveggen ferdig installert med strøm, lys og varme. Alt du trenger å gjøre er å sette opp veggen, koble til strøm fra utsiden og så er du i gang.
  • Komplett håndvaskstasjon. Vi har laget en komplett håndvaskstasjon med innebygget VV bereder, vask og blandebatteristasjon. Denne setter du enkelt og greit inn i kabinen etter den har blitt satt opp og kobler til trykkvann.
  • Toalett m. innebygget kvern. På samme måte som håndvaskstasjonen settes toalettet inn i kabinene etter montering og festes i gulvet med to enkle klips. Så hentes vann fra vasken gjennom en kabel som klar for tilkobling. Enklere får det ikke blitt.

Ferdig oppsatt på under 2 minutter!